Telefon

+90 (212) 549 3 549

ECQ

BlueAge

duvar tipi ticari evaporatörler

ECQ - DUVAR TİPİ TİCARİ EVAPORATÖRLER
Duvar Tipi Ticari Evaporatörler

ECQ

ECQ Serisi: Duvar Tipi Ticari Evaporatörler ile Sektör Standartlarını Yeniden Belirleyin

İşletmelerin soğutma ihtiyaçlarını karşılamak adına tasarlanan Blueage Heat Exchanger ECQ serisi, duvar tipi ticari evaporatörler, size ve müşterilerinize kesintisiz ve güvenilir bir soğutma deneyimi sunar.

Optimal Tasarım ve Yüksek Kapasite

ECQ serisi evaporatörler, küçükten büyüğe çeşitli kapasite seçenekleri ile hem küçük işletmelerin hem de büyük ölçekli tesislerin soğutma ihtiyaçlarını eksiksiz olarak karşılar.

Eurovent Standartlarına Uygun Kapasite Değerleri

Tüm ürünlerimizde kapasite değerleri, R404A gazı için Eurovent standart şartları (EN 328) gözetilerek hesaplanmıştır, bu sayede uluslararası kalite ve performans standartlarını işletmenize taşır.

Enerji Verimli ve Güçlü Performans

ECQ serisi, yüksek verimli aksiyel tip fanlar kullanarak enerji verimliliğini maksimize ederken, soğutma performansından ödün vermez.

Kullanıcı Dostu ve Kolay Bakım

Ergonomik tasarımı sayesinde, ECQ serisinin yan kapakları ve drenaj tavası kolayca açılıp kapanır, bu da periyodik bakımlarını ve servis ihtiyaçlarını oldukça pratik ve kolay kılar.

Dayanıklı ve Uzun Ömürlü Çözümler

ECQ serisi, alüminyum ayna sacı ve elektrostatik epoksi toz boya ile maksimum dayanıklılık ve sıcaklık direnci sağlar, bu sayede ürünlerimiz uzun ömürlü ve dayanıklıdır.

ECQ serisi ile işletmenize yüksek standartlarda, verimli ve güvenilir soğutma çözümleri getirin. Blueage Heat Exchanger, işletmenizin her zaman ve her koşulda soğutma ihtiyaçlarını güvence altına alır.

REFCOLD

Detaylı bilgi...

Language